2014 m. vasario 26 d., trečiadienis

Plazminė lempa "Rudi arkliai"


KAIP PAGYVINTI NUSIBODUSIAS NAMŲ SIENAS?


Modernėjantys interjerai nepastebimai iš namų išstūmė paveikslus. Dabar žmonės dažniau renkasi „plikas“ sienas, negu puošia jas brangiai kainuojančiais paveikslais.
Ši tendencija įsivyravo ne vien dėl didelių paveikslų kainų, bet ir dėl interjeruose populiarėjančio minimalizmo. Moderniai įrengtuose namuose tampa sudėtinga parinkti tinkamą paveikslą, tačiau jeigu jums nepatinka tuščios sienos, siūlome keletą variantų:

  • Stilingas sieninis laikrodis-paveikslas papuoš kiekvienų namų interjerą. Tai stiklinis paveikslas ir kvarcinis laikrodis viename. Pasirinkimas tikrai platus tiek vaizdų tiek dydžių atžvilgiu. Geriausias kokybės ir kainos pasirinkimas.
  • Lipdukai sienoms. Tai puiki priemonė atnaujinti, pagyvinti, išryškinti jūsų sienas, vaikų kambarius, spintas. Priemonė pigi, bet efektinga.
  • Žaismingi ir stilingi 3D paveikslai taip pat gali papuošti jūsų sienas.
  • Šviečiantys paveikslai. Originalus sienų dekoravimo būdas – du viename: ir paveikslas ir šviestuvas! Šviečiantis paveikslas vakare namų aplinką padarys dar jaukesnę, šiltesnę bei šviesesnę.    
  • Vakarais įspūdingai sienas apšviečia plazminės lempos. Plazmos rutulys spinduliuoja stiprią plazminę šviesą. Prilietus rutulį ranka, šviesos žybsniai koncentruojasi į liečiamus taškus ir šviesos efektas dar labiau sustiprėja. Šviesos kamuoliukai tarsi sujungia mokslą ir meną į vieną vietą. Modernus ir išskirtinis dizainas.

2014 m. vasario 25 d., antradienis

KAIP RASTI VIDINĘ RAMYBĘ!


Nuo šiol kviečiame visus užsukti į mūsų naują rubriką naudingi NEMOKAMI patarimai!

 

Šiandien keli paprasti patarimai, KAIP RASTI VIDINĘ RAMYBĘ!

 

Daugelis nuolatos jaučiame vidinį nerimą, nepasitenkinimą savimi, mus supančia aplinką, jaučiame nuovargį ir esame viskam apatiški, nuolatos kažkur skubame, vėluojame ir niekur nespėjame. Stresas ir depresija gali labai pabloginti žmogaus psichologinę būklę. Toks žmogus sunkiau susitvarko su problemomis ir užklupusiais nemalonumais. Labai norisi kažka pakeisti, kad atsikratyti šios būsenos?

1. SKIRKITE LAIKO SAU! Laisvalaikis reikalingas visiems, nes jis praskaidrina žmogaus gyvenimą. Nesvarbu ko besiimtu žmogus, jis turi rasti laiko savo poreikiams, sau ir poilsiui.

2. Kasdien bent 5 minutes skirkite pasivaikščiojimui lauke, gryname ore, tyloje. Amžinas bėgimas ir skubėjimas neleidžia mums atrasti savęs. Gal tam, kad daugiau laiko praleistumėtė lauke Jums reikia įsigyti šuniuką? Daug mielų ir ieškančių namų padarėlių www.5pedutes.lt/lt/suniukai.

3. IŠBANDYKITE JOGĄ. Meditacija leidžia kiekvienam pažinti save. Tai  visiškai natūrali prigimtinė tyros sąmonės būsena, be įtampos ir be minčių, kuomet galime stebėti pasikeitimus vykstančius viduje. Medituojant žmoguje atsiranda ramybė, energetinis balansas, harmonija, leidžiantys tobulėti asmenybei. Išbandykite nemokamus jogos kursus internetu www.onlinemeditation.org/lt.

4. Moterims atsipalaiduoti labai padeda mezgimas, rankdarbiai, vėlimas, karoliukų vėrimas, grupėje ar po viena. Eiti ne dėl rezultato, o dėl kitaip praleisto laiko. Neuzmirskite, kad svarbu ne praktinė nauda, o atsiribojimas nuo rutinos. Nedarykite to prie televizoriaus ar kalbedama telefonu.

5. Leiskite savo jausmams pasireiksti per spalvas, formas ar linijas. Savo jausmus išliekite ant popieriaus ar ant silko, o gal ir ant drobės. Jei nepasitikite vien savo jegomis ir fantazija, galite viska pradėti nuo nulio - išbandykite tapymo rinkinius. Tai puiki galimybė medituoti ir nusiraminti tapant žinomų dailininkų reprodukcijas ar tiesiog Jums patinkantį eskizą www.perkunespigu.lt/2-tapymo-rinkiniai

 

Nesistenkite viską atlikti vienu kartu, prisiminkite, kad dažnai svarbiausia ne rezultatas, o kasdien skirtiamas laikas sau ir su tuo ateinati dvasinė ramybė. O tada ir saulė švies skaisčiau ir dangus bus giedras...

 

Gražios dienos! ;)

 
Pakomentuokite, ar patiko straipsnis, ar buvo naudingas.

2014 m. vasario 24 d., pirmadienis

GERA ŽINIA!!!

GERA ŽINIA!!!

Nuo šiol užsakytas prekes iš elektroninės parduotuvės www.perkunespigu.lt NEMOKAMAI pristatysim į atsiėmimo punktus Vilniuje ir Klaipėdoje parduotuvėse EuroMix, iš kurių patys pasiimsite prekes ir nereikės mokėti už siuntimą!...

Prekes Vilniuje galėsite pasiimti Vilniaus autobusų stoties laukiamojoje salėje esančioje parduotuvėje EuroMix.
Klaipėdoje H. Manto g. 31, PC Žemaitija esančioje parduotuvėje EuroMix.
Vasaros sezonu dar vienas atsiėmimo punktas bus ir Palangoje.

Naujų prekių papildymas elektroninėje parduotuvėje www.perkunespigu.lt/naujos-prekes. UŽSUKITE ;)





 
 

Sveiki! Nuo šiol elektroninė parduotuvė www.perkunespigu.lt turi savo blogą!

Sveiki!
 
Mano vardas Rasa, esu elektroninės parduotuvės www.perkunespigu.lt konsultantė.
Čia bendrausim, skelbsim savo straipsnius, diskutuosim ir aptarsim Jums rūpimus klausimus dėl prekių, kainų ar siuntimo. Kviečiu visus drąsiai klausti, bendrauti ir rašyti savo nuomones.


Gero bendravimo!
PerkuNesPigu.lt