2014 m. balandžio 16 d., trečiadienis

NAUJIENA! Virvelinės užuolaidos

      Kiekvienas iš mūsų stengiasi sukurti jaukius ir stilingus namus, kuriuose vyrautų estetika ir harmonija. O vienas pagrindinių akcentų, padėsiančių paryškinti, pagyvinti ir suteikti Jūsų interjerui išskirtinumo, yra užuolaidos. Šiandien siūlomos šiuolaikiško stiliaus virvelinės užuolaidos patiks visiems, kurie ieško paprastų ir stilingų sprendimų namams! 
      Pakeiskite pabodusias užuolaidas naujoviško stiliaus virveline užuolaida ir pamatysite - namai iškart nušvis naujomis spalvomis!
      Virvelinė užuolaida - tai šiuo metu bene madingiausia įprastų užuolaidų alternatyva. Puikiai papuoš kiekvieną elegantiškų bei šiuolaikiškų namų interjerą. Universalių spalvų užuolaidos suteiks išskirtinumo bet kokiam langui.
      Siūlomos virvelinės užuolaidos pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų. Atrodo itin elegantiškai, tad puikiai derės prie bet kokio interjero. Be to, prireikus šias užuolaidas galite patrumpinti.
      Savybės:
  • Dydis: ilgis 200 cm, plotis 100 cm
  • Medžiaga: 100 % poliesteris
      Siūlome paprastas virvelinės užuolaidas, bei dekoruotas karoliukais. Turime įvairių spalvu. Visas jas galite apžiūrėti  PerkuNesPigu.lt elektroninėje parduotuvėje virvelinių užuolaidų skyriuje.

http://www.perkunespigu.lt/39-virvelins-uzuolaidos
 
http://www.perkunespigu.lt/virvelins-uzuolaidos/642-virvelin-uzuolaida-balta-su-karoliukais.html

http://www.perkunespigu.lt/virvelins-uzuolaidos/642-virvelin-uzuolaida-balta-su-karoliukais.html
 

2 komentarai:

  1. Panašias užsakėm užuolaidas iš otto. Laukiam dabar kol atveš. Atrodo kokybė visai nebloga, bet kol negavom, negalim nieko sakyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražios man jos, gaila, kad norint kabint jas balkone, bus reikalingos visvien žaliuzės apsaugai...

    AtsakytiPanaikinti