2014 m. vasario 26 d., trečiadienis

KAIP PAGYVINTI NUSIBODUSIAS NAMŲ SIENAS?


Modernėjantys interjerai nepastebimai iš namų išstūmė paveikslus. Dabar žmonės dažniau renkasi „plikas“ sienas, negu puošia jas brangiai kainuojančiais paveikslais.
Ši tendencija įsivyravo ne vien dėl didelių paveikslų kainų, bet ir dėl interjeruose populiarėjančio minimalizmo. Moderniai įrengtuose namuose tampa sudėtinga parinkti tinkamą paveikslą, tačiau jeigu jums nepatinka tuščios sienos, siūlome keletą variantų:

  • Stilingas sieninis laikrodis-paveikslas papuoš kiekvienų namų interjerą. Tai stiklinis paveikslas ir kvarcinis laikrodis viename. Pasirinkimas tikrai platus tiek vaizdų tiek dydžių atžvilgiu. Geriausias kokybės ir kainos pasirinkimas.
  • Lipdukai sienoms. Tai puiki priemonė atnaujinti, pagyvinti, išryškinti jūsų sienas, vaikų kambarius, spintas. Priemonė pigi, bet efektinga.
  • Žaismingi ir stilingi 3D paveikslai taip pat gali papuošti jūsų sienas.
  • Šviečiantys paveikslai. Originalus sienų dekoravimo būdas – du viename: ir paveikslas ir šviestuvas! Šviečiantis paveikslas vakare namų aplinką padarys dar jaukesnę, šiltesnę bei šviesesnę.    
  • Vakarais įspūdingai sienas apšviečia plazminės lempos. Plazmos rutulys spinduliuoja stiprią plazminę šviesą. Prilietus rutulį ranka, šviesos žybsniai koncentruojasi į liečiamus taškus ir šviesos efektas dar labiau sustiprėja. Šviesos kamuoliukai tarsi sujungia mokslą ir meną į vieną vietą. Modernus ir išskirtinis dizainas.

1 komentaras:

  1. Lipdukai sienoms mane jau seniai vilioja, bet vis bijau, kad nepavyks tolygiai užklijuoti. Bet su jais interjeras man atrodau daug gyvesnis.

    AtsakytiPanaikinti