2014 m. kovo 2 d., sekmadienis

KAIP PALAIKYTI TVARKĄ NAMUOSE?



Kiekviena patyrusi namų šeimininkė žino, kad tvarkantis reikia daugiau naudotis galva nei rankomis. Atlikti mechaninius judesius ir valyti gali išmokti visi - visa paslaptis yra strategijoje. Puikūs patarimai, kaip pakeisti ir palengvinti tvarkymąsi namuose šiame straipsnyje www.manonamai.lt/praktiniai-patarimai/namui-butui/patarimai-padesiantys-palaikyti-tvarka-namuose.d?id=63727790
Ar žinote kokie daiktai padeda palaikyti tvarką namuose?
  1. Daiktai, skirti daiktams laikyti: dėklai virbalams, penalai pieštukams, lentynos popieriams, stiklainiai sagoms, ir svarbiausiai - dėžės dėžutės viskam kas ne vietoje. Rezultatas - reikiami daiktai reikiamose vietose
  2. Segtuvai popieriukams. Juk namuose pilna vokų, čekių, užrašytų receptų ir kitokių smulkių popieriukų, kuriuos reikia saugoti. Tam galima panaudoti fotografijų albumus su kišenėlėmis ar tiesiog įmautes ir segtuvus iš kanceliarinių prekių. Pvz.  www.officeday.lt/lt/Dokumentu-laikymo-ir-archyvavimo-priemones/Segtuvai-skiriamieji-lapai-ir-imautes.
  3. Skelbimų lenta. Ant jos segam visa tai, kas turi būti matoma, įvairūs primintukai: kada pas daktarą, pirkinių sąrašas, pastabos, grafikai, fotografijos ir t.t. Čia labai patogu palikti pranešimus šeimos nariams.
Dar viena opi namų problema yra rūbai ir spintos. Spintose niekada niekas netelpa, o rengtis nėra ką! Labai geras daiktas tvarkai spintose palaikyti yra vakuuminiai maišai, jie sutaupo daugiau nei 4 kartus užimamos vietos. Tad visus nesezoninius rūbus, patalynes, išsipūtusius rankšluosčius ar kitus mažai naudojamus daiktus iš spintos sudėkite į juos. Pvz. www.perkunespigu.lt/namu-apyvokos-prekes/226-vakuuminis-maisas-60x80-cm.html.
O kad spintose likusius nešiojamus rūbus neužpultų kandys ir rūbai kvepėtų gaiva įdėkite į spintas aromatizuotus medinius rutuliukus www.perkunespigu.lt/23-kvapai-namams.
O kokius Jūs naudojate pagalbininkus namų tvarkai palaikyti, kurie čia nepaminėti?

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą